Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

3 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

  ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Όταν Βάζει εισοδηματικά κριτήρια για να είσαι δικαιούχος με όριο τα 10.000 ή 20.000  ή 30.000 ετήσιο οικογενειακό εισόδημα και ενώ πρέπει να είναι ανεξάρτητου εισοδήματος  διότι το επίδομα των παιδιών δεν είναι επίδομα προνιακού χαρακτήρας ούτε επίδομα ελεημοσύνης , απο εσάς τους μεγαλόψυχους πατριώτες, αλλά επίδομα για να υποστηριχτή η καλπάζουσα υπογεννητικότητα της χώρας μας ,είναι επένδυση για το μέλλον της Ελλάδας , διότι χανόμαστε ως λαός .......διότι αυτά τα παιδιά σε λίγα χρόνια θα παράγουν θα πληρώνουν εισφορές ,θα υπερασπίζονται αυτή την χώρα απο αλλογενείς εχθρούς ή νέους επίδοξους εφιάλτες ή Ιούδες της πολιτικής, και ενώ θα έπρεπε να πριμοδοτούνται οι πολυμελείς οικογένειες με παραπολά αβαντάζ ούτος ώστε, και αυτοί που έχουν ένα η δυο παιδιά να κάνουν τρίτο ,τέταρτο κλπ , διότι η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ και  σύμφωνα με το άρθρο 21 του συντάγματος παραγράφους 1,2,3,5 του συντάγματος  δεν αναφέρεται πουθενά ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι δυο τριών ή και περισσότερων ειδών , πλούσιοι , μέσοι , οι φτωχοί  για να τυγχάνουν υποστήριξης του κράτους ούτος ώστε να γενούν ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ για να μην καταντήσουμε μια χώρα Γερόντων δίχως παιδιά και μέλλον , Άρα πρόκειται για καταστρατήγηση του συντάγματος της Ελλάδος. Και κοινώς για διωγμό της οικογένειας προκαλώντας Γενοκτονία με κάθε τρόπο. 

Ο ελληνικός όρος γενοκτονία είναι ταυτόσημος με τον διεθνώς χρησιμοποιούμενο όρο genocide που προέρχεται από την ελληνική λέξη γένος και το λατινικό ρήμα caedere (=φονεύω). Τόσο ο ελληνικός όσο και ο διεθνής όρος δημιουργήθηκαν επίσημα (όρος διεθνούς δικαίου) μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Με αυτόν τον όρο αποδίδεται κυριολεκτικά η από τους αρχαιότατους χρόνους υφιστάμενη έννοια και ακριβέστερα ένα από τα αρχαιότερα μαζικά εγκλήματα που αποβλέπουν στη συστηματική, με βίαια ως επί το πλείστον μέσα, επιδιωκόμενη εξόντωση ολόκληρης φυλής ή τμήματος αυτής σε ορισμένο τόπο.
(Η γενοκτονία μπορεί να επιδιωχθεί είτε με σειρά ομαδικών φόνων, όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιας φυλής, είτε με συστηματική εξασθένιση αυτής (με διάφορα μέσα) μέχρι τη βαθμιαία εξάλειψή της φυλής. Στα βίαια δε μέσα αυτά περιλαμβάνονται και σειρά απαγορευτικών μέτρων επί εθνικών, θρησκευτικών, γλωσσικών, ηθικών, ιστορικών ή άλλων παραδόσεων προκειμένου να επέλθει διαφοροποίηση ή αλλοίωση της καταδιωκόμενης φυλής με βέβαιη την συν τω χρόνο απώλεια του εθνικού και φυλετικού γνωρίσματός της.  http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1    

ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;


     -Δεν Σέβεται και δεν  προασπίζεται την ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (Άρθρο 2 Παρ.1);
        Καταρρακώθηκαν η αξιοπρέπεια, η τιμή , οι αξίες του ΈΛΛΗΝΑ.

     -Κάνει διακρίσεις και εφαρμόζει οριζόντιες περικοπές και φορολογήσεις και δεν εφαρμόζει το Άρθρο 4 παρ.1:
΄΄Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.΄΄
και παρ.5: ΄
΄Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους΄΄.
     Απαράδεκτα φορολογικά μέτρα χωρίς ίχνος κατανομής των βαρών ανάλογα των δυνάμεων εκάστου Έλληνος.

άρθρο 21 του συντάγματος Ελλάδος.
(1. H oικoγένεια, ως θεμέλιo της συντήρησης και πρoαγωγής τoυ Έθνoυς, καθώς και o γάμoς, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελoύν υπό την πρoστασία τoυ Kράτoυς.
2. Πoλύτεκνες oικoγένειες, ανάπηρoι πoλέμoυ και ειρηνικής περιόδoυ, θύματα πoλέμoυ, χήρες και oρφανά εκείνων πoυ έπεσαν στoν πόλεμo, καθώς και όσoι πάσχoυν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσo έχoυν δικαίωμα ειδικής φρoντίδας από τo Kράτoς.
3. To Kράτoς μεριμνά για την υγεία των πoλιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την πρoστασία της νεότητας, τoυ γήρατoς, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.
**5. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.

       Η Οικογένεια με τρία παιδιά και άνω είναι υπό διωγμό. Δέχεται σκληρότατα και άδικα μέτρα και τα παιδιά πλέον θεωρούνται τεκμήριο και τιμωρία. Οδηγείται στην φτώχεια, την ένδεια και την εξαθλίωση χωρίς ευαισθησίας από το Κράτος
Που είναι η μέριμνα και η προστασία της οικογένειας από το Κράτος;
Πού είναι η μέριμνα του Κράτους για δημογραφική πολιτική; Μείον 1060000 λιγότεροι Έλληνες και ΄΄κανενός το αυτί δεν ιδρώνει΄΄.
 Που διέλυσε το Σύστημα Υγείας;

 ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ;
                        
 
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
           ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ; 
  ο εχθρός της χώρας του,διαπράττοντας γενοκτονία στις οικογένειες των γονέων του ,των αδελφών του ,και γενικότερα της πατρίδας του ,
      π...........ας
και σύμφωνα με την Aκρoτελεύτια διάταξη
Άρθρo 120 παρ.2,4
 -- O σεβασμός στo Σύνταγμα και τoυς νόμoυς πoυ
συμφωνoύν με αυτό και η αφoσίωση στην Πατρίδα και
τη Δημoκρατία απoτελoύν θεμελιώδη υπoχρέωση όλων
των Eλλήνων.
-- H τήρηση τoυ Συντάγματoς επαφίεται στoν πατρι−
ωτισμό των Eλλήνων, πoυ δικαιoύνται και υπoχρεoύνται
να αντιστέκoνται με κάθε μέσo εναντίoν oπoιoυδήπoτε
επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία.»