Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

19 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΗΡΑΓΓΟΥΠΟΛΗ
Αθήνα, 15/9/2013
Θέμα:  Ειδική Προσφορά για την παροχή ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στα μέλη των συλλόγων τριτέκνων.

Αγαπητοί φίλοι,
Η ΣΗΡΑΓΓΟΥΠΟΛΗ  είναι ένας παιδότοπος που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, εδώ και 15 χρόνια, για να προσφέρει  ποιοτική ψυχαγωγία και άσκηση σώματος και πνεύματος, σε παιδιά έως 12 ετών με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας, καθαριότητας και επίβλεψης.
     Σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είχαν σαν γνώμονα την ασφάλεια του παιδιού. Οι δραστηριότητες του χώρου μας στοχεύουν στην άσκηση του σώματος του παιδιού και συνεπώς στην εκτόνωση της ζωτικότητάς του ενώ παράλληλα ασκούν το παιδικό μυαλό. Μέσα από το παιχνίδι επιτυγχάνεται επίσης η εξάσκηση των αμυντικών αντανακλαστικών του παιδιού για την αντιμετώπιση του κινδύνου και η ανάπτυξη της ικανότητας του αυτοελέγχου και του αισθήματος της εμπιστοσύνης του παιδιού στον εαυτό του. Συνεπώς, ο παιδότοπός μας εκτός από χώρος παιχνιδιού είναι ταυτόχρονα και χώρος άσκησης.
     Στη ΣΗΡΑΓΓΟΥΠΟΛΗ  έχουμε φροντίσει να λάβουμε όλα τα προληπτικά μέτρα που εγγυώνται ένα ασφαλές παιχνίδι για τα παιδιά και ελευθερία χρόνου για τους γονείς, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους στην ευχάριστη ατμόσφαιρα του bar, που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τα παιχνίδια.
Το ωράριο λειτουργίας του παιδότοπού μας είναι:
Πέμπτη & Παρασκευή: 17:00- 22:00
Σάββατο & Κυριακή: 11:00- 22:00
Κατόπιν συνεννόησης με το σύλλογο τριτέκνων του Δ. Αθηναίων, το εισιτήριο για τις τρίτεκνες οικογένειες είναι 4,00 €/παιδί από 5,50 €/παιδί, με την επίδειξη της θεωρημένης ταυτότητας τριτέκνων και περιλαμβάνει χυμό και απεριόριστες ώρες παιχνιδιού!(Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες λειτουργίας του παιδότοπου).

Με εκτίμηση,
Γιουρουκέλη Ολυμπία

Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 228, Καλλιθέα
Πληροφορίες στα ακόλουθα τηλέφωνα: 210-9582971, 210-9647166, 6980056879
Εmail επικοινωνίας: siraggoupoli@hotmail.com
To link του site μας: http://www.siragoupoli.gr/