Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

10 Μαΐου 2011

Πρόγραμμα Ε.Ε Διανομή Τροφίμων ΕΤΟΥΣ 2011

Σύλλογος Τριτέκνων Δήμου Αθηναίων,(Σοφία . Πίστη . Ελπίδα . Αγάπη .)(Σ.Π.Ε.Α.)

e-mail:triteknoi_Athena@yahoo.com

Αθήνα 5 Μαΐου 2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πρόγραμμα Ε.Ε Διανομή Τροφίμων ΕΤΟΥΣ 2011

Ο Σύλλογος γνωστοποιεί στους γονείς με τρία τέκνα ότι θα προβεί στην διεκπεραίωση όλων των ενεργειών και συγκέντρωση δικαιολογητικών για την συμμετοχή στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης « Δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες μέλη του συλλόγου» από τα αποθέματα της παρέμβασης Ε.Ε.

Όσοι γονείς με τρία τέκνα, μέλη του Συλλόγου, ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα σχετικά προγράμματα διανομής προϊόντων για το 2011 εφ’ όσον έχουν τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις θα πρέπει να προσκομίσουν έγκαιρα στο Σύλλογο και έως την 30 ΜΑΙΟΥ 2011 τα εξής :

1) Δήλωση (Αίτηση )του τελικού δικαιούχου για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα,

2) Φωτοτυπίες ταυτοτήτων ή διαβατηρίων, ή άλλου νομίμου εγγράφου ταυτοποίησης του τελικού δικαιούχου και συζύγου,

3) Θεωρημένο αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος Φόρου Εισοδήματος του προηγούμενου έτους. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος ή η σύζυγός του δεν υποχρεούνται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986, θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Επίσης και στην περίπτωση που δεν υπάρχει ιδιόκτητη κατοικία .Εφόσον κατά τη διενέργεια ελέγχου ζητηθεί το Ε9, ο δικαιούχος υποχρεούται να το προσκομίσει άμεσα,

4) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης επικυρωμένο (νέο που να έχει εκδοθεί μέσα στο 2011),

5) Βεβαίωση σπουδών εφ΄όσον έχουν τέκνο άνω των 18 ετών και σπουδάζει,

6) Βεβαίωση από την μονάδα του(ους) αν υπηρετεί(ουν) την θητεία του(ους), για άρρεν(α) τέκνο(α) και είναι κάτω των 25 ετών,

7) Έγγραφα από Κρατικούς Φορείς Υγείας (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, κλπ), που να χαρακτηρίζουν το νόσημα του πάσχοντος, ανάλογα με τη σοβαρότητά του (βαρύ, δισίατο, ανίατο).

8) Δήλωση ότι δεν παίρνει από άλλον φορέα δωρεάν τρόφιμα.
9) Βεβαίωση ότι παραμένουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όσοι ΔΕΝ έχουν Ελληνική Υπηκοότητα, και η υπηκοότητα είναι από τις χώρες:Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ιταλία, Ολλανδία, Δανία, Ιρλανδία, Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία, Εσθονία, Λετονία, Μάλτα, Σλοβενία, Κύπρος, Λιθουανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Νορβηγία, Ελβετία, Λιχνενστάιν.
10)
Όσοι είναι υπήκοοι άλλων κρατών, ΔΕΝ δικαιούνται δωρεάν τρόφιμα.
Τα τρόφιμα από το
Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την περιφέρεια θα δοθούν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2011.

Ως άπορα, κατά την έννοια της ΚΥΑ 40946/23-03-2005, θεωρούνται τα άτομα που έχουν:

α.Οικογενειακό ή ατομικό ετήσιο εισόδημα μέχρι και 15.000 €, προσαυξανόμενο κατά 30 % δηλ. (4.500) για τη σύζυγο και κατά 20 % δηλ. (3.000)για κάθε ανήλικο ή προστατευόμενο παιδί.

β.Το εισόδημα αυτό αυξάνεται κατά 50 % δηλ.(7.500) στις περιπτώσεις πασχόντων από βαριά ανίατα ή δυσίατα νοσήματα και

γ.Κατά 40% δηλ. (6.000) σε περίπτωση μη ύπαρξης ιδιόκτητης κατοικίας.

Ως εισόδημα νοείται το φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο.

*Επίσης όσες οικογένειες δεν είναι ήδη μέλη του συλλόγου μπορούν ταυτόχρονα να κάνουν και την εγράφη στο σύλλογο προσκομίζοντας α) ένα επιπλέων πιστοποιητικό β) από δυο φωτογραφίες των μελλών για τις ταυτότητες του συλλόγου και γ) καταβάλλοντας την ετήσια οικογενειακή συνδρομή του συλλόγου ):

Τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά μπορούν να προσκομίζονται στο Γραφείο του Συλλόγου μετα από τηλεφωνικη επικοινωνια στο τηλ 6996411546,

ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ 9-15 ,2Ος ΟΡΟΦΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.6996411546

Το Διοικητικό Συμβούλιο