Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

14 Ιουλίου 2012

5-7-2012: Η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. προχώρησε εθελοντικά στην παροχή έκπτωσης 50% και στους τρίτεκνους.

Kαλώς ήλθατε στην "ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε."
Η εταιρεία μας δρομολογεί υπερσύγχρονα λεωφορεία στη γραμμή Θεσσαλονίκης - Αθήνας και αντίστροφα.
ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. δεν είναι όλα τα ΚΤΕΛ που εξυπηρετούν τη Θεσσαλονίκη. Μη συγχέετε την ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. με τον σταθμό λεωφορείων "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", στον οποίο λειτουργούν 23 ΚΤΕΛ.

NΕΑ:

5-7-2012: Η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. προχώρησε εθελοντικά στην παροχή έκπτωσης 50% και στους τρίτεκνους. Έτσι, μετά τα Α.Μ.Ε.Α. και τους πολύτεκνους, "μισό" εισιτήριο θα πληρώνουν στο εξής και οι τρίτεκνοι. Μια κοινωνική προσφορά της εταιρείας. 
Για την διαδρομή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στους τριτέκνους ισχύει    με την επίδειξη της κάρτας μέλους συλλόγου τριτέκνων από οποιοδήποτε μέρος της Χώρας.
1/3/2012 ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Έκδοση μειωμένου εισιτηρίου σε φοιτητές γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη του πρωτότυπου "πάσο" , όχι με βεβαιώσεις, εκτυπώσεις ή άλλο παραστατικό. Τα ΚΤΕΛ δεν ευθύνονται για τυχόν καθυστερήσεις στην έκδοση των "πάσο" από την εταιρεία που την ανέλαβε.
Είναι σημαντικό για τους τριτεκνους και έπαινος προς το ΔΣ του ΚΤΕΛ ΑΕ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα ΚΤΕΛ καθότι είναι αμοιβαίο το όφελος.