Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

5 Ιουλίου 2012

έκπτωση στα εισιτήρια

Ο <<ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ >>(Σ.Π.Ε.Α.) ενημερώνει τα μέλη του και γενικότερα τις τριτεκνικες οικογένειες  ότι η εταιρία CRETAN LINES δρομολόγησε πλοίο με το όνομα   ( ΕΛΛΗ   Τ )  (ELLI T )για την γραμμή  Πειραιά –Ρεθύμνου –Πειραιά με έναρξη δρομολογίων την 29-6-2012 και μετά απο επιστολή του συλλόγου μας την Παρασκευή  στις 29-6-2012 μας απάντησαν με ταχύτητα  ρεκόρ την Δευτέρα  1-7-2012 τηλεφωνικά ότι θα μας παρέχουν έκπτωση στα εισιτήρια τους ίδια με των άλλων εταιριών στα μέλη των τριτεκνικών οικογενειών και εφάμιλλα με αυτά των πολύτεκνων .

H CRETAN LINES βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους Ρεθεμνιώτες ότι το πλοίο ΕΛΛΗ Τ δρομολογήθηκε για την γραμμή - Πειραιά -Ρεθύμνου    Πιστεύουμε ότι μια δύσκολη προσπάθεια για να αποκτήσει το Ρέθυμνο τη δική του ακτοπλοϊκή σύνδεση ευοδώθηκε.
    Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου μας και πιστεύουμε ότι όλοι οι Ρεθεμνιώτες θα το στηρίξουν για να εξυπηρετεί για πάντα τα δικά τους συμφέροντα. 

Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε και άλλες τοπικές εταιρίες (παρόλο που δεν είναι υποχρέωση τους ) με δρομολόγια και σε άλλα νησιά να στηρίξουν τις τρίτεκνες οικογένειες στις μετακινήσεις τους αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουν και βιώνουν  οι πολυμελείς οικογένειες με τρία παιδιά και άνω, και οι οποίες βάλλονται καθημερινά με όλα τα νέα μέτρα και αποφάσεις που παίρνουν αυτοί που έχουν υποχρέωση  σύμφωνα με το άρθρο 21 παράγραφος 1-5 του  συνάγματος  μας ,  και οι οποίες οι αποφάσεις τους  στην ουσία είναι ενάντια στην οικογένεια στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας και γενικότερα ενάντια στην διαιώνιση του ελληνικού στοιχείου και της ταυτότητας μας ως λαού  και που αυτοί έχουν τοποθετηθεί εκεί για να μεριμνούν να στηρίζουν και να εφαρμόζουν το σύνταγμα μας
 (Άρθρο 21
  1. Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.
  2. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος.
  3. Το Κράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.
  4. Η απόκτηση κατοικίας από αυτούς που τη στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Κράτους.
  5. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.
6.    Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας.)