Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ που είχαν διακοπή , με τις ναυτιλιακές εταιρίες που εξυπηρετούν τις γραμμές προς την ΚΡΗΤΗ και ειδικότερα τα λιμάνια Ηρακλείου και Χανίων ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ μετά από τις αντιδράσεις των ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ και παρεμβάσεις ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ όπως και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (Σ.Π.Ε.Α.) καθώς ΕΠΙΣΗΣ και της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ (Π.Ε.Σ.Π.Ο.3Τ.) όλες οι εταιρίες αποφάσισαν εκ νέου να ανακοινώσουν νέα εμπορική με τελευταία και την ΑΝΕΚ η οποία θα εναρμονιστεί με την νέα εμπορική εταιρική της πολιτική και θα ισχύει από την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2012 ,όπως διαβεβαίωσε και τηλεφωνικά και με e-mail : H  Κα Μαρκουλάκη τον πρόεδρο του συλλόγου μας Κο Πουλάκη Γεράσιμο .
Οι εκπτώσεις παρέχονται διαμορφώνονται ως εξής:
http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod/AllOffers#offid_11079

Έκπτωση για τους Τρίτεκνους

Πειραιάς - xανιά - Πειραιάς


50% στην Οικονομική Θέση (DECK) & στα Αεροπορικά Καθίσματα.

30% σε όλες τις κατηγορίες καμπινών εκτός LUX.

20% στα ΙΧ & ΜΟΤΟ

* Για τη χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη θεωρημένης ταυτότητας Συλλόγου Τριτέκνων
Τα τεκνα των τριτεκνων δικαιουνται την εκπτωση εως την ηλικια των 25 ετων προσκομιζοντας επιπλέον και την ταυτοτητα τους.
Πειραιάς - Ηράκλειο - Πειραιάς

http://web.anek.gr/portal/page/portal/ANEK_prod/AllOffers

Πολύτεκνοι –Τρίτεκνοι

50% Έκπτωση σε Οικονομική θέση & Αριθμημένα καθίσματα

30% σε Καμπίνα, εκτός από Καμπίνες LUX

20% Έκπτωση στα ΙΧ & ΜΟΤΟ

* Για τη χορήγηση της έκπτωσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της Ειδικής Ταυτότητας Πολυτέκνου, η οποία έχει εκδοθεί από την Πανελλήνια Ένωση Πολυτέκνων. Για τους τρίτεκνους ζητείται η Ταυτότητα Συλλόγου Τριτέκνων
Φιλικά,

Maria Markoulaki
Customer Service Dpt.
tel: + 30 210 41 97 470
fax: + 30 210 41 19 593
e-mail: mama@anek.gr
customerservice@anek.gr
http://www.anek.gr/

Παραθέτουμε επίσης και την επιστολή άμεσης παρέμβασης μας μόλις δημιουργήθηκε το πρόβλημα με ημερομηνία αποστολής στις 3 Νοεμβρίου 2011 πριν δυο μήνες περίπου .
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ


1) «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» με τον

διακριτικό τίτλο <<Σοφία . Πίστη . Ελπίδα . Αγάπη >>(Σ.Π.Ε.Α.)

Τηλ.699 64 11 546 / E-mail: triteknoi_αthena@yahoo.gr

FAX : 210 6454649 / Μακρυνίτσας 9-15 Αμπελόκηποι Αθήνα Τ.Κ.11522

http://www.triteknoiathena.blogspot.com/
Προς : την διοίκηση της A N E K L I N E S .
1) Δ/νση Marketing
2) Δ/νση Εμπορικής Εκμετάλλευσης
3) Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
4) Εξυπηρέτηση Πελατών και
5) Κεντρικά γραφεία

Αριθμός Πρωτοκόλλου 12

Αθήνα 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011


Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές χιλιάδες τριτέκνων οικογενειών πέραν των πολυτέκνων οικογενειών οι οποίες βιώνουν σε καθημερινή βάση και σε μεγάλο βαθμό τα νέα μέτρα με τις μειώσεις των εισοδημάτων των εργαζόμενων και των συνταξιούχων , τις αλλεπάλληλες αυξήσεις των Δ.Ε.Κ.Ο. καθώς και των καθημερινών καταναλωτικών αγαθών με τις διαδοχικές αυξήσεις του Φ.Π.Α.(φαντασθείτε τι σημαίνουν αυτά για μια τρίτεκνη οικογένεια έχοντας και τα τρία παιδία σε ηλικίες που οικονομικά εξαρτώνται από τους γονείς , μικρά παιδιά , μαθητές φοιτητές κ.λπ.).
Σας γνωρίζουμε ότι την παρούσα δύσκολη κατάσταση οι Οικογένειες με Τρία Τέκνα δοκιμάζονται σκληρά όπως οι Άνεργοι, Πολύτεκνοι, Φοιτητές, Άτομα με αναπηρία. Ενδεικτικά σας γνωρίζουμε ότι το ποσοστό φτώχειας από 16%, με στοιχεία του 2008, που ήταν για οικογένειες με 2 παιδιά εξακοντίζονταν στο 36% στις οικογένειες με τρία τέκνα και άνω. Αντιλαμβάνεσθε ότι αυτά τα ποσοστά σήμερα είναι υψηλότερα και επηρεάζουν σαφέστατα και αυτήν την κοινωνική ομάδα επί το δυσμενέστερο . Και όταν το ποσοστό των γεννήσεων των ελληνικών ζευγαριών είναι στο 1,1 ανά ζευγάρι , και ενώ ο δείκτης για την ανανέωση του πληθυσμού είναι στο 2.1 ανά ζευγάρι στην Ελλάδα ,φαντασθείτε τι σημαίνει αυτό μακροπρόθεσμα για τους Έλληνες – Ελλάδα και για το δημογραφικό μας πρόβλημα.
Σας συγχαίρουμε επίσης για την αξιέπαινη προσπάθεια να κρατήσετε τις τιμές στα επίπεδα που τις έχετε, για τις διάφορες προσφορές που κάνετε κατά διαστήματα και για τη στήριξη σας στις διάφορες κοινωνικά ευπαθείς ομάδες που δοκιμάζονται από την παρούσα σοβαρότατη οικονομική κρίση και τυγχάνουν εκπτώσεων των προσφερόμενων υπηρεσιών σας .
Αλλά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να επανεξετάσετε την κατηγόρια εκπτώσεων των τριτέκνων αντικαθιστώντας την παράγραφο :
Mε επίδειξη Θεωρημένης Ταυτότητας Συλλόγων Τριτέκνων Νομών Κρήτης : η με Βεβαίωση Συλλόγου Τριτέκνων Νομών Κρήτης .
με την ΔΙΚΑΙΗ :
Mε Επίδειξη Θεωρημένης Ταυτότητας Συλλόγων Τριτέκνων η με Βεβαίωση Συλλόγου Τριτέκνων .ΔΙΟΤΙ :

Κ Ρ Η Τ Ε Σ δεν ζούνε μόνο στην Κρήτη αλλά και σε αλλά σημεία της Ελλάδος οι οποίοι ταξιδεύουν τακτικά προς την γενέτειρα τους και αντιμετωπίζουν τις ίδιες οικονομικές δυσχέρειες , και οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι από σειρά ετών σε Συλλόγους Τριτέκνων Άλλων νομών η Δήμων εκτός Κρήτης και που προϋπήρχαν μιας και η εργασία τους, τα παιδιά τους (για λόγους μαθητείας η σπουδών) η και η μόνιμη κατοικία τους είναι εκεί , εγγραφόταν μέλη στους πλησιέστερους Συλλόγους για να έχουν άμεση ενημέρωση – πληροφόρηση και συμμετοχή στα δρώμενα των τοπικών Συλλόγων, θεωρώντας τις ταυτότητες τους εκεί .Όπως επίσης υπάρχουν τρίτεκνοι που διαμένουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδος και τα παιδιά τους σπουδάζουν στην Κρήτη όπου τα επισκέπτονται συχνά – πυκνά ,πολλές φορές Άνεργοι Τρίτεκνοι Γονείς .
Επί παραδείγματος χάρη είναι κωμικοτραγικό εγώ η σύζυγος μου και τα παιδία μας ως πρόεδρος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου ως ταμίας της Π.Ε.Σ.Π.Ο.3Τ (Πανελλήνιας Ένωσης Συλλόγων Πολυτέκνων Οικογενειών με τρία τέκνα (Ομοσπονδίας μας)) προερχόμενοι από την Κρήτη και με σπίτι στα Χανιά να μην έχω δικαίωμα του ευεργετήματος από την εταιρία σας του μειωμένου εισιτηρίου παρά μόνο αν γραφτώ και γίνω μέλος σε σύλλογο της ΚΡΗΤΗΣ .
Κατόπιν των πιο πάνω αναφερομένων: α) Παρακαλούμε να εξετάσετε το αίτημα μας , όπως έχουν εφαρμόσει στην εμπορική τους πολιτική και άλλες εταιριες του κλάδου σας (MINOAN LINES,NEL LINES κ.λπ ) για τους προορισμούς τους.
β ) καθώς επίσης Παρακαλούμε και στην επέκταση του και σε άλλους προορισμούς – γραμμές της εταιρία σας .
Για ενημέρωσή σας τα μέλη των (62) τριτεκνικών συλλόγων πανελλαδικά διαθέτουν κάρτα μέλους (ταυτότητα).
Θα μπορούσατε μάλιστα να μας συμπεριλάβετε και σε οποιανδήποτε διαφημιστική σας καμπανιά των πρόσφορων σας μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης η και με αναρτήσεις στα SIDE σας που αυτό θα ήταν ένα δέλεαρ και εμείς να επωφεληθούμε από τις εκπτώσεις σας και εσείς να μεγαλώσετε τον κύκλο (αριθμό των πελατών σας ) για κοινό και αμοιβαίο καλό.

ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ( πενταμελής οικογένειες ) ΕΙΝΑΙ (και πρέπει να θεωρούνται ) ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε σύντομα να έχουμε θετική απάντηση στην δίκαιη πρότασή μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ      ΙΩΑΝΝΑ ΚΙΜΠΕΑΝ


2)ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ

(2θμιο σωματείο με Απόφ. Πρωτοδικείου 125/2010) 115 22 Μακρυνίτσης 9,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑΙ

Τηλ.:6944161115 e-mail:pespo3t@yahoo.gr

Αρ.πρωτ.: 036/2011 Αθήναι 3 Νοεμβρίου 2011

Αξιότιμοι(ες) κύριοι(ες) τη; διοίκησης της A N E K L I N E S .

1) Δ/νση Marketing

2) Δ/νση Εμπορικής Εκμετάλλευσης

3) Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
4) Εξυπηρέτηση Πελατών και
5) Κεντρικά γραφεία

η ΠΕΠΣΟ3Τ,ως 2θμιο όργανο που εκπροσωπεί συλλόγους τρίτεκνων οικογενειών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται
και ο Σύλλογος Τριτέκνων Δ. Αθηνών,στηρίζουμε το δίκαιο αίτημά του συλλόγου για τροποποίηση της σχετικής σας αποφάσεως
(συνημμένο αρχείο)στο σκέλος που αναφέρεσθε στους δικαιούχους τριτέκνους.
Όπως και ο αιτών σύλλογος τεκμηριωμένα σας προτείνει,θεωρούμε ότι θα είναι προς το κοινό όφελος,διότι σαφέστατα θα υπάρξει αύξηση στην επιβατική κίνηση.Ένας ακόμη παράγοντας ενισχυτικός που προέκυψε από εφέτος με την κατάργηση των μετεγγραφών είναι ότι υπάρχουν περισσότεροι φοιτητές από άλλες περιοχές της Χώρας και οι οικείοι τους θα επιθυμούσαν και επιθυμούν συχνότερη επίσκεψη στην Κρήτη.
Επίσης συμφωνούμε και επικροτούμε και για τις υπόλοιπες προτάσεις του συλλόγου και είμαστε στην διάθεσή σας για τους τρόπους υλοποίησης-προβολής.
Με τιμή και
την βεβαιότητα ότι θα εισακουσθούν οι δίκαιες και υλοποιήσιμες προτάσεις τόσο του συλλόγου Τριτέκνων Δ.Αθηνών όσο και της ΠΕΣΠΟ3Τ
Η Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματέας
ΓΑΡΙΦΑΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ