Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

4 Δεκεμβρίου 2013


Δεκ 3 τις 5:33 μ.μ.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ  ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ
(2θμιο σωματείο με Απόφ. Πρωτοδικείου 125/2010) 11522  Μακρυνίτσης 9,
              ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  ΑΘΗΝΑΙ  Τηλ.:6944161115  e-mail:pespo3t@yahoo.gr 
                                                                 Αθήνα 3 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΕΕ ΕΤΟΣ 2013

Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης που δεν ενήργησε, ως όφειλε, ώστε να υλοποιηθεί έγκαιρα και σωστά το Πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Ρυζιού για το έτος 2013 σε δικαιούχους-απόρους της Χώρας και να αντισταθεί σε όποιες τυχόν εξωθεσμικές πιέσεις υπήρξαν. Η κατάληξη, από όσο μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε, είναι ότι:
Ακυρώνεται το πρόγραμμα όσον αφορά το ρύζι, επιστρέφονται τα ευρώ, καμία ελληνική εταιρεία δεν ωφελείται και το κυριώτερο χιλιάδες άποροι-δικαιούχοι δεν θα λάβουν το προϊόν εν όψει μάλιστα των εορτών. Είναι το Δώρο του κου Υπουργού στους απόρους-δικαιούχους.
Κύριε Υπουργέ ανήμερα  της 28ης Οκτωβρίου με υπερηφάνεια δηλώνατε ότι εξασφαλίσατε 26 εκατομ. ευρώ για εφέτος.Τώρα που έμειναν  21 εκατομ. για το υπόλοιπο πρόγραμμα τι έχετε να μας πείτε;

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση άμεσα να δώσει λύση στο πρόβλημα ώστε να μην χαθούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ από την Χώρα  και να μην στερηθούν οι χιλιάδες άποροι-δικαιούχοι αυτού του προϊόντος.

Προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ κοινοποιούνται και οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, για το θέμα, όπου είναι ξεκάθαρο το πως καταλήξαμε στην απώλεια των 5 εκατομμυρίων ευρώ από πρόγραμμα της Ε.Ε.

        Ο Πρόεδρος                                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας
  Σταύρος Πουρτουλίδης                                                                                Πουλάκης Γεράσιμος